top of page

Bedrijven

"Wist u dat een gevel op het westen vuiler wordt dan een oostgevel? Wind en regen komen in Nederland namelijk vaak vanuit het westen."

Gevelreiniging en impregnatie

U herkent het vast wel. Uw pand staat er keurig bij. Maar de gevel of het dak wordt grijs of soms zelfs groen. Dit komt door het weer of door vervuiling. Zelf de ladder opklimmen is dan niet wat direct in u opkomt. Dus met de jaren wordt uw gevel vuiler en u wilt hier vanaf. Dan is gevelreiniging de oplossing. Gevel reinigen is het verwijderen van aanslag en vervuiling op uw gevel. Dak- en gevelreiniging wordt in Nederland steeds vaker uitgevoerd, omdat het een belangrijke vorm van onderhoud is. 

 

Pand / object verkopen of gekocht?

Een frisse schone gevel laat uw woning er letterlijk tussenuit springen. Ook na de aankoop van uw huis is een schone gevel letterlijk en figuurlijk een nieuwe frisse start. Het takenpakket van uw gevelspecialist behoort onder andere gevelreiniging en impregneren. 

Wij vertellen u graag meer over de gevel laten reinigen, de gevelreiniging kosten, de verschillende methodes voor het reinigen van je gevel en impregneren.

GLASBEWASSING

Uw glas zowel binnen en buiten is meer dan alleen een transparante afscheiding tussen buiten en binnen. Schoon glas draagt bij aan een professionele uitstraling en een prettige werkomgeving. Maar uw glas en kozijnen goed wassen is een vak. Een professionele behandeling draagt daarnaast ook bij aan de levensduur en een verlaagde onderhoudsfrequentie van bijvoorbeeld het schilderwerk.

 

Meer dan 25 jaar ervaring!

Rijnaarts is al sinds 1976 verantwoordelijk voor het bewassen van de meest uiteenlopende projecten en objecten. Niet voor niets hebben wij al meerdere klantrelaties die als sinds de oprichting bestaan. Vakwerk, betrouwbaarheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Of wij nu bij u binnen aan het werk zijn in uw kantoor of (bedrijfs)woning of aan de buitengevel. H.Rijnaarts levert vakwerk en zorgt voor een schone en frisse uitstraling van uw glaswerk.

 

Schoonmaak

Uw pand moet schoon opgeleverd worden na verbouwing of voor de nieuwe huurder? Geen probleem. Met ervaring in de bouw, civiele en bedrijfssector biedt Rijnaarts altijd een passende oplossing en leveren wij uw pand als nieuw op.

Zonnepanelen

Ook zonnepanelen maken wij schoon. Zo behoudt u een optimaal rendement.

Rijnaarts glazenwasserij en schooonmaakbedrijf, rijnaarts spijkenisse, glazenwasser, duinrell, schoonmaakbedrijf, hans rijnaarts , robin rijnaarts , specialistische schoonmaak, schoonmaakbedrijf pretpark , schoonmaakbedrijf kantoorpanden
Rijnaarts glazenwasserij en schooonmaakbedrijf, rijnaarts spijkenisse, glazenwasser, duinrell, schoonmaakbedrijf, hans rijnaarts , robin rijnaarts , specialistische schoonmaak, schoonmaakbedrijf pretpark
bottom of page