top of page

Particulieren

 U herkent het vast wel. U woning staat er net zoals de tuin keurig bij. Maar de gevel of het dak wordt grijs of soms zelfs groen. Dit komt door het weer of door vervuiling. Zelf de ladder opklimmen is dan niet wat direct in u opkomt. Dus met de jaren wordt uw gevel vuiler en u wilt hier vanaf. Dan is gevelreiniging de oplossing. Gevel reinigen is het verwijderen van aanslag en vervuiling op uw gevel. Dak- en gevelreiniging wordt in Nederland steeds vaker uitgevoerd, omdat het een belangrijke vorm van onderhoud is. 
 
Huis verkopen of gekocht?
Een frisse schone gevel laat uw woning er letterlijk tussenuit springen. Ook na de aankoop van uw huis is een schone gevel letterlijk en figuurlijk een nieuwe frisse start. Het takenpakket van uw gevelspecialist behoort onder andere gevelreiniging en impregneren. In de afbeelding hieronder ziet u de gevelreiniging voor en na.
Wij vertellen u graag meer over de gevel laten reinigen, de gevelreiniging kosten, de verschillende methodes voor het reinigen van je gevel, impregneren en het voegwerkherstel.

Waarom gevelreiniging?
Deze vraag krijgen wij vaker.  Wilt u meer weten?  Klik hier >>

VVE
Diverse appartementencomplexen overhandigen via de VVE hun sleutel zodat wij, terwijl u werkt, uw raamwerk binnen en buiten weer fris achterlaten. Zo komt u thuis in een heerlijk licht huis met glashelder raamwerk en schone kozijnen.

Zonnepanelen
Het regelmatig schoonmaken van zonnepanelen zorgt voor een beter rendement en verlengd de levensduur. Zo behoudt u een optimaal rendement.
 

Wat is gevelreiniging?

"Wist u dat een gevel op het westen vuiler wordt dan een oostgevel?

Wind en regen komen in Nederland namelijk vaak vanuit het westen."

gevelreiniging spijkenisse - voor
Gevelreiniging Rijnmond - na
bottom of page